O NAMA

O NAMA

PARTNERI
O nama

Tvrtka Belina sinonim je kvalitete, brze isporuke i profesionalnog odnosa prema kupcu. Naša izuzetno bogata poslovna tradicija garancija je sigurnosti i kvalitetne izvedbe svakog projekta. Kroz proteklih preko 30 godina specijalizirali smo se za izradu kamionskih cerada, digitalni tisak velikog formata, različitih sistema vanjskog, POS i POP oglašavanja, tendi, tekstilne arhitekture, šatora, hala… U novije vrijeme veliki uspjeh na stranim tržištima polučila je naša spacijalna MURO prikolica koja je u potpunosti osmišljena i proizvedena u našim proizvodnim pogonima.

Tvrtka posluje na lokaciju u Krapinskim Toplicama a naši moderno opremljeni poslovni-proizvodni prostori prostiru se na preko 6.000 m2. U skladu s porastom opsega poslovanja, broj zaposlenih uvjerljivo pokazuje uzlazni trend te trenutno brojimo 70-tak djelatnika uz brojne vanjske suradnike.

Drugi o nama
 • "Ukratko, partner na kojeg se može osloniti i koji će bez dodatnih urgencija profesionalno i na vrijeme obaviti posao."
  Katica Fadić
  Voditeljica prodaje
  MIG media d.o.o.
 • "Kroz godine naše suradnje Belina se pokazala partnerom iznimne kvalitete i veselimo se daljnjoj suradnji i partnerstvu."
  Luka Badžek
  Trade Marketing Specialist
  VIPnet
 • "Brzina, kvaliteta, snalažljivost, kreativnost, pouzdanost, ali i susretljiv pristup rješavanju problema su samo neki od razloga zbog kojih preporučamo Belinu."
  Goran Marošević
  ZOO agencija
 • "Belina nam je, svojom brzinom, kvalitetom i cijenama, bila idealan partner upravo u doba naše najveće ekspanzije pa ih uvijek preporučujemo svim poslovnim partnerima."
  Ivanka Rade
  ZAKS
 • "Imperativ nam je korištenje najkvalitetnijih rješenja koja smo i pronašli upravo u Belini."
  Marin Morić
  Rukovoditelj službe označavanja i marketinških aktivnosti
  Konzum
 • "Najveće prednosti Beline? Brzi, spremni za dogovor, poštuju dogovorene rokove i pružaju vrhunsku o kvalitetu."
  Dragutin Penezić
  Regionalni voditelj prodaje SEAT
  PZ Auto
 • "S Belinom znamo da će posao odraditi brzo i profesionalno i odgovoriti na sve zahtjeve nas kao klijenata te biti maksimalno susretljivi."
  Maja Raca
  Koordinator maloprodaje
  Pekara Dubravica
 • "Najbolji idu uz najbolje, a Medveščak je u Belini pronašao najboljeg partnera za tisak velikih formata."
  Mislav Madirazza
  Direktor marketinških komunikacija i sponzorstava
  KHL Medveščak
 • "Ono što posebno izdvaja tvrtku Belina je kreativnost, susretljivost i ljubaznost djelatnika, odnosno cijelog Belina teama."
  Bojana Jurišić
  MD konstrukcije
 • "Zadovoljni smo brzinom i kvalitetom podrške, a svakako treba spomenuti i ugodnu i efikasnu komunikaciju."
  Neva Baldo
  Odjel nabave
  Coca Cola HBC Hrvatska
 • "Belina ispunjava naše želje, a ideje pretvara u praktičnu uporabnu vrijednost. Vjerujemo da će se naša poslovna suradnja nastaviti i u budućnosti."
  Martinija Bekavac
  Izvršna direktorica
  B1 plakati
Posjedujemo tehnologiju digitalnog tiska najvećeg formata za tisak na PVC i akrilne materijale (cerade, tende), te UV digitalnog tiska za krute (ravne) materijale (ploče, staklo...), stroj za tisak visoke rezolucije (za kvalitetan foto realističan ispis) najsuvremeniju liniju za visokofrekventno varenje (dužine 40 m i ukupne snage 32 kW), stolni digitalni rezač (ZUND radne površine 320x300 cm+ dodatni ekstenzijski stol), strojeve za laminaciju folijama i tekuću laminaciju, vlastitu bravariju, šivaonu...

Najbolje jamstvo kvalitete naših proizvoda velika je obitelj zadovoljnih klijenata među kojima se posebno ističu: Crodux, Tifon, Lukoil, INA, Koncern Agrokor d.d. (Belje, Jamnica, Konzum, Ledo, PIK Vrbovec, Zvijezda,Tisak, Roto dinamic ),Kozmo, Coca-Cola Beverages d.d., RALU, Podravka d.d., Zagrebačka pivovara d.d., T-HT, VIPnet, Schwarzmüller Hrvatska, Vindija d.d., Pago Croatia d.o.o., Zagrebplakat, Media, Imago, McCann-Erickson, Europlakat, Outdoor, Digitel, Zoo agencija, Cineplexx, Cinestar, MC Donalds, Hokejaški klub Medveščak, Terme Tuhelj, GP Krk, Tehnika, Strabag, Croatia osiguranje, DM drogerie markt, Pago Croatia, Carlsberg Croatia, Gavrilović, PZ Auto, Štand Expo, Volvo truck corporation, Porsche inter auto, Cargo partner, Trast, Gebruder Weiss,B1 plakati, Kaufland Hrvatska, Perl, Daruvarska Pivovara, Roto promet, Mlinar, Dinova-Diona d.d.,Scania Hrvatska, MAN Hrvatska, Auto Hrvatska d.d., Messer Croatia plin d.d, KSu Company, Belišće d.d., Chromos svjetlost, OMW, Samoborka d.d., Holcim d.o.o, Beton Lučko d.o.o, Ministrastvo obrane RH, Zagrebački Holding d.d., Hypo –Alpe Adria bank d.o.o, MD konstrukcije d.o.o
 


Cerade:
+385 49 587 203
+385 49 587 207
info@belina.com

Tende/
Tekstilna arhitektura/
Šatori

+385 49 587 209
info@belina.com

Digitalni tisak/
Branding

+385 49 587 239
+385 49 587 224
+385 49 587 215
info@belina.com
Kontakt obrazac

 
Vaše ime:
Vaš E-mail:
Upišite poruku:
Unesite anti-spam kôd *: captcha
 
KVALITETA

KVALITETA
Kvaliteta i okoliš

Važan faktor uspješnosti poslovanja i naše dominacije u branši svakako predstavljaju konstantno praćenje noviteta i značajna ulaganja u nove tehnologije. Visoki standardi poslovanja firme Beline rezultat su primjene osnovnih korporativnih načela visoke kvalitete roba i usluga, kratkog roka isporuke i partnerskog odnosa s klijentima.

Ulažemo u kvalitetu
 • "Kvaliteta je kultura ovog društva."
 • "Kvalitetu naših proizvoda i usluga ocjenjujemo temeljem zahtjeva i potreba korisnika i njegovim zadovoljstvom."
 • "Kvaliteta je sastavni dio naših aktivnosti, procesa i proizvoda."
Sustav upravljanja kvalitetom firme Belina je i službeno certificiran normom ISO 9001:2015, a sustav upravljanja okolišem normom ISO 14001:2015. Jedini u Hrvatskoj posjedujemo XL Code certifikat za izradu cerada (sukladno normi DIN EN 12641-2 za sigurnost tereta) izdan od strane renomiranog TUV Nord,Njemačka.

Politika kvalitete i okoliša sastavni je i bitan dio ukupne poslovne politke i strategije društva, a određena je jasno postavljenim ciljevima kvalitete i okoliša i prilagođena samoj organizaciji društva.
LJUDI

LJUDI
Ljudi

Belinu čine stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koja pokrivamo. U našim proizvodnim pogonima rade stručno osposobljeni i iskusni djelatnici koji su znanje i umješnost stjecali na najzahtjevnijim projektima koji su izvedeni na domaćem tržištu.

Belinu čine stručnjaci
 • "Naši su ljudi svoje iskustvo i znanje stjecali na nekima od najzahtjevnijih i najuspješnijih projekata izvedenih na našem tržištu."
 • "Ulaganje u obrazovanje djaltnika je zapravo ulaganje u vrijednost Beline."
Belina konstantno ulaže u napredak svojih djelatnika. Naši operateri i aplikatori redovito se obučavaju u institucijama kao što su Vutek training centre, NUR printing Academy (Texas, SAD). Avery Denisson-Nizozemska, 3M, itd. te posjeduju odgovarajuće certifikate. Naši montažeri posjeduju sve potrebne certifikate te su obučeni i za rad na visini.

Inžinjeri u našem razvojnom timu pobrinuti će se da svaki projekt kvalitetno razrade i izrade radioničke nacrte kako bi isporučeni proizvod odgovarao našim i vašim visokim standardima kvalitete.
PARTNERI Partneri

Tvrtka Belina surađuje isključivo sa visokokvalitetnim proizvođačima repromaterijala koje koristimo u procesu proizvodnje pa tako već preko 25 godina surađujemo sa tvrtkom Sattler AG iz Austrije čiji smo ekskluzivni partner i zastupnik za područje Republike Hrvatske.

Donosimo kvalitetu
 • "Sattler, Edscha, Sigh Ware, Rigiflex, Mastertent... To su samo neka od poznatih poduzeća i brandova koje zastupamo u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Crnoj Gori."
 • "Naš predan rad, kvalitetu i posvećenost izvrsnosti prepoznali su i brojni partneri iz svijeta koji su nam povjerili prodaju njihovih brandova na hrvatskom tržištu."
Distributeri smo svjetski renomiranih tvrtki : Avery Dennison, Franz Miederhoff, Edscha trailer, Sign Ware, 3A Composites, Aslan Schwartz, Prismaflex, YKK, …

Jedini u RH posjedujemo licencu za proizvodnju Rigiflex plakata i distribuciju ostalih Rigiflex proizvoda. Novost u našoj ponudi je i ekskluzivan ugovor sa tvrkom Zingerle Metal za Mastertent sklopive šatore sa zastupstvom za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru.