Slika Crodux derivati reklami stupovi
18.04.2014

Nastavljamo dobru suradnju sa tvrtkom Crodux derivati te je tako u tijeku montaža čak 15 reklamnih stupova visine i do 16 m visine i to na lokacijama Crodux benzinskih postaja diljem Hrvatske.
Stupovi su izrađeni kombinacijom specijalnih translucentnih tkanina i LED tehnologije. Kompletna produkcija (čelik, reklama i rasvjeta) odrađena je u našim pogonima.
Montažu vrše naši mobilni timovi uz pomoć specijalnih kranova.POVRATAK
Slika Cineplexx SC Ušće Beograd
18.04.2014

09.04.2014. otvoren je novo preuređeni Cineplexx multiplex sa 11 kino dvorana u Shopping Centru Ušće u Beogradu.

Aktivno smo sudjelovali u preuređenju sa našim brojnim proizvodima...prelistajte album sa fotografijama sa otvorenja i uvjerite se što su sve naše vrijedne ekipe odradile u kratkom vremenu.

Cineplexxu čestitamo na prekrasnom novom objektu. Želimo im puno posjetitelja i vrhunskog užitka u kvalitetnim filmovima.

POVRATAK
Slika Svijetleća reklama na Golubica Mall u Vukovaru
23.12.2013

U Vukovaru je otvoren Golubica mall, investitor: Agrokor d.d.,glavni izvođač: Tehnika d.d.

Naša tvrtka sudjelovala je u projektu na razne načine, između ostalog i izradom i postavom svjetleće reklame na samom centru.

POVRATAK
Slika Novi sjaj Cineplexx kina u Grazu
21.12.2013

Novi sjaj Cineplexx kina u Grazu!

Objavljujemo fotografije sa otvaranja obnovljenog multiplexa.

Belina team je sudjelovao u obnovi izradivši akustične zidove u 4 kino dvorane, trevira zidove u predvorju, kompletan brending cijelog multiplexa koji uključuje indoor i outdoor svijetleće reklame kao i kompletno označavanje te na koncu izradom i postavom kompletne nove tekstilne fasade i nadstrešnice ukupne površine od preko 3.000 m2 !

Bio je  ovo zahtjevan projekt koje je zaposlio sve naše resurse. Pogledajte fotografije...vjerujemo da one govore više od tisuću riječi.
Ponosni smo na odrađeno a zadovoljstvo klijenta nam je najveća nagrada.

POVRATAK
 
1  2  3  4  5  6